Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

Patrick en Rossana Kluivert  helpen APF.

Hulp uit een zeer onverwachte hoek.
 
 
 

Enige tijd geleden werden wij benaderd door Irene Avogadri. Ze was via zoeken op het internet terecht gekomen op de site van APF. Ze was aan het zoeken naar een hond voor haar tante.

Mimo uit Portugal was de gelukkige die geadopteerd zou gaan worden. Mimo zit inmiddels op een geweldig plek, alle vrijheid om lekker te rennen, in de zon te liggen en te spelen met de vele andere honden die daar zijn.  

Na communicatie over en weer vertelde Irene ons dat haar vriendin en haar man groot dierenliefhebbers zijn en ook geraakt waren door het dierenleed en de omstandigheden in o.a. de Portugese asielen dat ze ons graag wilden gaan helpen. Wij waren natuurlijk erg blij want vrijwilligers zijn waardevol en kostbaar en daar kan een stichting niet genoeg van hebben.

Onverwachts kwam er toen een telefoontje van Rossana met het aanbod om te helpen, dat zegt op zich al genoeg, spontaan, zo uit hun hart. Dat zegt zoveel meer dan wat ook.

We wisten in eerste instantie niet goed wat te denken, is dit serieus? Jazeker, nadat Karin Rossana had gesproken kwamen dingen in sneltreinvaart tot stand.

Deze lieve mensen met een groot hart voor dieren willen ons, de Abandoned Pets Foundation (APF), gaan helpen en dat is geweldig………….. zeker omdat zij qua publiciteit en hulp voor ons één en ander zouden kunnen betekenen. En publiciteit voor ons houdt impliciet in publiciteit voor de dieren die onder erbarmelijke omstandigheden hun leven moet slijten, daar de omstandigheden in veel opvangcentra en asielen nog erg te wensen overlaat en deze overvol zitten, maar ook velen helaas in dodingstations verblijven om binnen 10 dagen gedood te worden (en nog veel te vaak gaat dit niet op een humane manier). Dieren krijgen niet te eten (daar ze toch binnen 10 dagen dood zijn en het dus alleen maar geld zou kosten), de kleine honden en puppy’s sterven vaak door gevechten, door kannibalisme, soms uit hongersnood enz.

De dieren hebben op deze manier zoveel meer kans op een goede toekomst en daar gaat het tenslotte allemaal om. Om de handen ineen te slaan voor de dieren in nood, want ook zij verdienen het zo om vrij, in liefde en warmte te leven.

Naast hun eigen drukke bezigheden, het voetbal o.a. van Patrick en het eigen bedrijf van Rossana samen met haar partners Irene Avogadri, Anouk Smulders en Ghislaine Roth ‘The Class Company” en ook de hulp die ze al bieden in Curaçao aan de dieren, willen ze nu ook een helpende hand bieden aan ons. En de helpende hand gaat zelfs zo ver dat ze ook daadwerkelijk opvangadressen zijn voor de hondjes die even moeten bijkomen voordat ze weer geadopteerd worden.

Iedere stichting weet dat vrijwilligers heel belangrijk zijn. Zonder vrijwilligers kun je nagenoeg geen stichting besturen en zonder opvanggezinnen kun je ook niet. Dat we Patrick, Rossana en anderen ook als opvanggezin erbij hebben is helemaal geweldig.

Patrick en Rossana hebben ons het transport van 18 april 2008 aangeboden, inclusief Jelle de chauffeur. Ook voor het speciale project in september en oktober hebben ze al een vrachtwagen met chauffeur aangeboden. Dit is ronduit geweldig! Ruim 2400 kilo voer kan nu naar de asielen en non-profit stichtingen in Portugal (Agueda, Albergaria, Pravi en Spanja (Badajoz). Tevens worden medicatie, dekens etc. meegenomen.

Op de terugweg worden hondjes meegenomen waarvan een deel uit een dodingstation komt en de anderen uit opvangcentra en asielen in Portugal en Spanje. Vaak zijn dit dieren die mishandeld, gedumpt, verwaarloosd of zwervend zijn. Desondanks treden ze de mensen nog met vertrouwen tegemoet. Helaas vinden deze gruwelijkheden nog steeds elke dag in vele landen plaats, waaronder dus helaas ook Portugal en Spanje.

Dieren die zo weer een dierwaardig en liefdevol leven krijgen.

  

 

Patrick, Rossana, Irene, en Jelle : “ontzettend bedankt alvast voor deze geweldige ondersteuning”.

 

 
 
 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228