Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Maguya

Nu pas mijn verhaal terwijl het al weer zolang geleden lijkt dat ik je nog even kon aaien en met je kon knuffelen, maar ook nog zo kort in het gemis.
Ik kon het niet opschrijven, zelfs nu komen de tranen nog steeds als ik maar aan je denk.
 
Tot mijn groot verdriet heb ik mijn lieve lieve Maguya verloren. Ze is maar net 5 jaar geworden. Dit mooi lieve Exotic poesje kwam bij me als kitten en is zo''n lieve schat altijd geweest. Nooit enig keer een pootje uitgeslagen, nooit een onmogelijk woordje van haar. Je was altijd rustig, lief en spinnend en knuffelend. Je vond het heerlijk om haar buikje te kussen en te knuffelen. Samen hebben we 8 maanden gevochten om jouw ziekte te overwinnen of in elk geval onder controle te krijgen. Helaas is het ons de tweede keer niet gelukt he meiske. De vorige keer konden we het de baas worden, maar deze keer ging het niet meer. Je had een zeldzame ziekte die niet te genezen was en daar kwam ik vorig jaar per toeval achter. Je lichaampje bleek misvormd en je ontwikkelde ook nierfalen erbij, ondanks de testen deed het erg aan PKD denken. Tumoren in je nieren die op jonge leeftijd ontstaan, die voor allerlei rare syptomen zorgen. Maar nooit, tot 8 maanden geleden was er wat te merken, pas bij een routine ingreep kwamen we erachter dat er van alles mis was met je.
 
Je hebt zo gevochten want je wilde zo graag. En ik heb meegedaan. Ik wist dat het eens zou komen dit moment, maar dit kwam veel te snel. Mijn lieve meiske ik moest je laten gaan, want je lichaam gaf op.
 
Mijn prachtige mooie lieve wijffie, zonder jou is het hier leeg, ik mis je vreselijk. Je spinnen als we knuffelden, je prachtige zacht vachtje, je vreselijk lieve karakter en je schreeuw als je iets niet leuk vond ( als de bengaal zat te klieren of de pups ). Nooit stak je een nageltje uit, je gaf gewoon een schreeuw hahaha ( het gaf je de bijnaam Tina Turner ). Je fluwelen vachtje kan ik niet meer strelen, niet meer je lieve bolle koppie in mijn handen en je nooit meer kusjes geven en dan je spinnen horen. Lieve schat, tot de maan en de sterren, ik zal je nooit vergeten.
 
Ik voel me zwaar klote, nu binnen 2 maanden 2 jonge dieren verloren en mijn oude lieve meiske Asha. Het is zo oneerlijk, we doen elke dag ons uiterste best om dieren te redden en dan je eigen tussen de vingers door zien glippen.........dat is zo zwaar.
 
Lieve lieve schat, mijn mooie fluwelen meisje, mijn snoepie, dag en tot ziens, geen goodbye, tot onder de Regenboogbrug. Ik mis je vreselijk Maguya. Dank je voor al je mooie momenten die we samen hebben gedeeld en dat je bij me was, al was het veel te kort. Ik hou van je kleine schat,
 
Alle liefs van mij en ontelbare kusjes en knuffeltjes. xxxx

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228