Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Op Woensdag 14 September zijn Karin en Yolande met het vleigtuig richting Roemenië gegaan. Om half vijf zijn zij vertrokken en om half vier ''s nachts zijn ze aangekomen.

Verslag 16 September 2011

De ene helft van het asiel waar we hokken hebben gebouwd, staat compleet leeg. Andere hokken zijn overvol. Pups zijn zwaar ondervoed, net als vele anderen omdat ze in te grote groepen zitten en helemaal geen eten krijgen. Ze zitten in de brandende zon zonder goede bescherming.

Op zaterdag 17 September komen Karin en Yolande weer op Schiphol aan.

Hierbij willen wij even een speciaal bedankje eruit doen voor Jolanda, één van onze vrijwilligers, zij heeft wederom de reis naar Roemenië ondernomen, terwijl ze het eigenlijk daar zo moeilijk mee heeft. ( om te zien hoe de dieren daar behandeld worden)
Ze heeft eerst al de behandelingen van Spot en Vanny op zich genomen en die zijn inmiddels al in Nederland voor adoptie. En nu heeft ze ook de behandeling van een zwaar verwaarloost pupje op zich genomen. Deze zit gelukkig nu in het asieltje van APF en als hij klaar is, zal ook hij overkomen naar Nederland. Tevens heeft ze er voor gezocht dat een Pitbull kruising nu in een vrije roedel leeft, die verzorgd worden door een vriend in Roemenië. APF heeft haar laten steriliseren.
En een kruising herder leeft nu op de grond van APF daar hij gecastreerd is op kosten van Jolanda maar hij is niet geschikt voor adoptie omdat hij teveel traumatische ervaringen heeft met mensen.
Dus al met al een toppertje van een vrijwilliger en Jo verdiend zeker even een dikke pluim voor al haar inzet !!!!!!
Namens ons maar vooral namens de dieren : Jo een dikke knuff en pakkerd!!!


 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228