Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

31 December 2011

Helaas hebben wij op de laatste dag van dit jaar het bericht ontvangen dat Thomas Knol op 30 December is overleden.

Namens APF wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Rust zacht Thomas. 

 

Beperkte bereikbaarheid. 

 

Vanwege meerdere sterfgevallen in deze laatste week van 2011 zijn wij in beperkte mate bereikbaar.

 

Wij vragen uw begrip hiervoor.


24 December 2011

A small Merry Xmas wish from Peta and family, who foster many of our puppies, and their current foster puppies - Whitney and Manuel (who are going to Berlin) and Margarida (who is going to Holland).  
 
Kind wishes,
xx Laura

--------------------------------

Fijne Feestdagen en een goed 2012 dit is van Tosca (Saryo)

--------------------------------

en een goed 2012...
Fijne dagen.
Vr. gr. Henk en Margaret de Graaf

--------------------------------

Voor jullie allemaal ook.

Hier is Porthos (voorheen Lucky Nemal) met zijn vriendje.

Een heel fijn 2012 

Nicos

--------------------------------

Beste Luiden,Wij, de hele troep dus,  wensen jullie een bijzonder prettige jaarwisseling en dat al jullie
dromen - en voornemens-  in 2012 mogen uitkomen !

Patrick, Helga, Pien en Buck

--------------------------------

Hierbij wens ik jullie een geweldig 2012. 

 

Groeten, 

Ynze

--------------------------------

Natuurlijk wensen we jullie allemaal een super goed 2012!!
 
Groeten,
Jacco de Hoop en Devi Mokkum
Roef

--------------------------------

Bij deze wil ik jullie allemaal hele gezellige kerstdagen en een

fantastisch nieuwjaar toewensen! 

Groetjes Annerieke

--------------------------------

Merry Christmas to all of you and a very, very Happy New Year. 

Best regards 

Fernanda

--------------------------------

Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2012 

 
 
Veel liefs van Pip en zijn vrienden
Petro en Martina 

--------------------------------

EEN GOEDE KERST EN EEN HEEL GELUKKIG 2012  Carmen

 

--------------------------------

BABY "NOAH" SENDS YOU ALL,  THE SEASON''S GREETINGS/BOAS FESTAS/FIJNE FEESTDAGEN

 
 
THE FIRST EVER "NOAH" RESCUED THE ANIMALS ON OUR PLANET IN HIS FAMOUS "ARC".

WE WANT TO CONTINUE HIS WORK ALONG WITH OUR FRIENDS AND COLLEAGUES IN PORTUGAL, THE NETHERLANDS
AND THE UK.

MANY BIG HEARTS, MUCH HOPE AND A LITTLE PROSPERITY WILL HELP US ALL ALONG THE PATH OF 2012.

A HEFTY HUG FROM MARIE AND ADRIAN AND ALL THE RESCUES AT 2NDHAND4FOOTERS.

13 December 2011

Thomas Knol heeft de check aan onze voorzitter overhandigd. Het iniatief van Thomas is zeer goed door iedereen opgepakt. Wij van APF, de dieren en namens Thomas willen wij een ieder die dit heeft mogelijk gemaakt heel hartelijk danken, we zullen zorgen dat in overleg met Thomas het geld een goede bestemming krijgt. Thomas heeft aangegeven dat er  € 200,- overgemaakt moest worden naar Alicante voor het vaccinatieproject aldaar, dit is inmiddels ook gebeurt. Verder worden de reiskosten van 7 Pups uit Roemenië ervan betaald. Nogmaals bedankt!!


13 December 2011

Belangrijk nieuws uit Calarasi Roemenie 13-12-2011

Belangrijk nieuws uit Calarasi, een nieuwszender heeft de wantoestanden in het asiel van Calarasi in beeld gebracht en achter de schermen wordt nog aan meer gewerkt om de burgemeester een halt toe te roepen met de vreselijke moorden, verwaarlozingen, verhongering etc etc die daar plaatsvinden uit zijn naam!!
 
Door de mensen te beschermen die hier mee te maken hebben wordt er geen bronvermelding gedaan en worden er geen namen genoemd tot nader order evt, maar zij die ons helpen in de strijd tegen dierenleed in Calarasi HEEL HEEL HARTELIJK DANK !!!!!
 
 

http://dailyfm.net/viata-de-caine-patrupedele-din-calarasi-lasate-sa-se-sfasie-intre-ele-intr-un-adapost-al-primariei/#more-465


5 December 2011

Vanwege de vakantie van Karin kan het voorkomen dat we slecht of niet te bereiken zijn. Onze excuses en begrip hiervoor.


29 November 2011

Valentina en Raluca van stichting Orfa waren aanwezig bij de demonstratie tegen de euthanasiewet in Roemenië.


25 November 2011

Let op voor namaak uggs!!

 


24 November 2011

Persbericht

 

Welkoop Steenwijk helpt Abandoned Pets Foundation

 

Tuk,24 november 2011, Abandoned Pets Foundation (APF) is benaderd door Welkoop Steenwijk voor een actie die de komende weken gaat lopen. Welkoop Steenwijk maakt het einde van het jaar extra bijzonder voor de dieren. Van 21 november tot en met 31 december 2011 organiseert Welkoop Steenwijk de goede doelen dierenactie. ‘Hierbij is de keuze gevallen op ons. Het idee is dat de klanten van de Welkoop onze dieren extra in het zonnetje zetten en verwennen. 

Dat de Welkoop ons heeft uitgekozen, stellen we zeer op prijs. In deze toch zware tijden blijft het lastig om voldoende middelen te krijgen om ons goede werk uit te kunnen voeren. Dit initiatief helpt ons weer goed op weg, aldus Sharon Bult van APF’.

 

Wat houdt de actie in?

Gedurende de looptijd van de actie kunnen klanten een artikel achterlaten in de winkel en/of aanschaffen in de winkel. Na afloop van de actie worden alle verzamelde cadeautjes overhandigd aan ons. Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk klanten meedoen, want dit onverwachte extraatje kunnen we goed gebruiken!

 

10 x € 1.000,- voor het goede doel

10 Goede dierendoelen worden door BoerenBond/Welkoop extra ondersteund met dierbenodigdheden en –voeding ter waarde van € 1.000,-. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we ook hiervoor in aanmerking kunnen komen. 

 

Kijk voor meer informatie op www.boerenbond-welkoop.nl/goededoel


16 November 2011

Mensen die op het laatste moment afzeggen, nadat een hondje voor hun speciaal overkomt, zullen de reiskosten voor de vlucht moeten gaan betalen. Dit is een bedrag van 70,00 euro. Helaas gaan wij deze regel invoeren nadat ons duidelijk is geworden dat mensen pas bij aankomst van een dier ons nog gaan verwittigen van het feit dat ze ineens een ander hondje hebben of van gedachten veranderd zijn, terwijl ze hier weken soms 2 maanden de tijd voor hebben gehad vooraf. Dit houd in dat de kosten voor de vlucht inmiddels al betaald zijn en houd in dat de plek in een opvanggezin of vliegtuig nu bezet wordt, terwijl er misschien een ander hondje dan had kunnen overkomen. Dan zitten er dieren nog in het buitenland te wachten voor niks en mensen die het wel serieus menen moeten ook onnodig langer wachten.
 
Mensen die gewoon kennis komen maken en daarna blijkt dat het toch niet lukt om een geldige reden ( bijv kan niet overweg met eigen hond ed ) hiervoor zullen GEEN kosten worden doorberekend!!
Het gaat dus alleen om die mensen die niet serieus omgaan met de procedure en onze non profit stichting onnodig op hoge kosten jaagt en tevens andere mensen en dieren onnodig laten wachten.
 
Houd dit goed in ogenschouw als u een diertje reserveerd wat nog in het buitenland verblijft.
Wij willen juist op een zo betrouwbare manier werken en mensen nog bewust een diertje laten kiezen door niet vooraf al aanbetalingen te laten doen of het adoptiebedrag al laten over te maken van tevoren. Maar gezien de verandering van verantwoordelijkheid naar de stichting, mens en dier toe gaan wij dus nu wel de reiskosten doorberekenen als blijkt dat men op een onverantwoorde en niet serieuze manier omgaat met een adoptie. 


01 November 2011

Vandaag was Karin te zien op RTV Drenthe in het Programma Schier. Met daarin een intervieuw over Karin en de Stichting.

Klik op het logo voor de video.

 


25 Oktober 2011

 

Thomas Knol een vrijwilliger en adoptant van APF heeft nog
1 Laatste Wens helpt u hem deze wens te vervullen?

 

Lees hier over zijn Laatste Wens!!! okt. 2011


144, Red Een Dier

Het meldnummer ‘144, red een dier’ wordt op 15 november 2011 opengesteld voor het publiek. Dit heeft minister Opstelten maandag bekendgemaakt.

Naast het nieuwe noodnummer gaan de strafeisen voor dierenmishandeling omhoog en zijn er 125 speciaal opgeleide agenten aangesteld, de zogenaamde animal cops.
''144, red een dier'' gaat deel uitmaken van een speciaal expertisecentrum van het Korps Landelijke Politie Dienst, dat ook onderzoek gaat doen naar internationale dierenmishandeling.04 Oktober 2011

APF 4 Jaar !!!!

Vandaag 4 oktober werelddierendag bestaat de Abandoned Pets Foundation 4 jaar. In vier jaar tijd hebben we al veel hondjes aan een nieuw en liefdevol huis kunnen helpen. Ook hebben we in Portugal, Spanje en Roemenië hulp kunnen bieden  aan honden in nood, zoals voer, medicijnen, castratie en sterilisatie van honden. Maar dit alles kunnen wij niet zonder onze vrijwilligers. Vandaar dat wij in het bijzonder vandaag al onze vrijwilligers willen bedanken voor hun inzet en hulp. Tevens onze adoptanten bedankt voor jullie vertrouwen in ons en onze honden. Dankzij jullie hebben veel honden nu een liefdevol leven zoals elke dier dat hoort te hebben.

Dank jullie wel!!!


Vanavond zal op tv Drenthe een interview te zien zijn met Karin de Haan en Sharon Bult over APF.  Rond zes uur zal dit uitgezonden worden. We hopen op veel publiciteit en dat onze stichting nog bekender zal worden, zodat we nog meer honden in nood kunnen helpen.
Klik hier voor de uitzending.


01 Oktober 2011

Mevrouw Falize - van Ree is kunstenaresse en schilder. Haar collectie dierenschilderijen hangen een maand lang in het Miranda Paviljoen in Amsterdam.  De schilderijen hebben een vaste prijs en 20% van de verkochte schilderijen gaat naar de stichtingen Abandoned Pets Foundation en Mirtos.

 

Afgelopen zondag hebben wij APF dag gehad, het was prachtig weer en het zag er met alle standjes en bezienswaardigheden harstikke gezellig uit.
Alleen door het mooie weer was de opkomst niet erg groot ( iedereen wilde waarschijnlijk genieten van die paar dagen mooi weer die we nog zeker tegoed hadden), maar het was een gezellige dag. Dat hoorden we van iedereen.
Goed georganiseerd en iedereen genoot van het mooie weer en alle andere dingen.
De loterij was een groot succes en ook de stand met eten en drinken.
Alsmede de keurmeester is goed bezocht, velen lieten hun hondje keuren en kregen een uitstekend rapport mee naar huis.
Een mooie dag die zeker voor herhaling vatbaar was.
De opbrengst van die dag is ongeveer 350 euro, waarvan dus alle onkosten afgerekend zijn.
We zullen dit geld goed besteden!!
 
We willen iedereen bedanken die geweest is en die ons geholpen heeft om deze dag te realiseren.
KC Hoogeveen bedankt voor jullie medewerking.

Mochten er mensen zijn waarvan foto''s gemaakt zijn door de fotografe dan kunnen ze de foto''s bij MellowMerit bestellen.


27 September  2011

Helaas hebben wij een storing ondervonden op onze info@abandonedpetsfoundation.nl mail.

Hierdoor zijn deze mails niet beantwoord, hiervoor onze welgemeende excuses.

Sorry voor het ongemak,

Bestuur en Vrijwilligers APF


22 September  2011

Gloria van Pravi heeft dankzij donaties dit voor elkaar gekregen. Een prachtig vernieuwd verblijf voor de katten. Zij is zo goed bezig en helaas één van de weinigen die het advies opvolgd over hoe een asiel te runnen op een betere manier. Dat geeft ons zoveel plezier om te zien, dat ook zeker met minder geld er iets goeds opgezet kan worden als de inzet er maar is!!
Gloria alle lof voor jou en hoe jij dingen opgepikt hebt.
Gloria is van het project Cacia waar we enige jaren geleden een asiel hebben opgebouwd, Gloria heeft dit in de loop van de jaren uitgebouwd en zie nu de nieuwe aanwinst. Geweldig toch!!

 

Stichting Dierenopvang ''t Heerveld

Zaterdag 1 oktober is er weer een dierendag-opendag!
Van 11 tot 16 uur bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend te komen kijken.
U krijgt dan van één van onze vrijwilligers een rondleiding door de opvang.
(een kat of konijn uitzoeken mag dan natuurlijk ook, maar hiervoor kunt u ook tijdens onze reguliere openingstijden bij ons terecht!)


20 September  2011Nikita, een hondje van de stichting, staat in de Delftse Post voor een huisdierenverkiezing.
Klik hier om op haar te stemmen!!

Al deze bedankjes zijn via Karin gekomen, maar wij vinden dat onze voorzitter ook wel genoemd mag worden voor haar tomeloze inzet. Dus namens bestuur van APF en al haar vrijwilligers en natuurlijk alle hondjes die geholpen zijn HEEL HARTELIJK DANK!!!

Speciale bedankjes aan de volgende mensen voor hun geweldige inzet:
Sharon voor het zijn van mijn rechter hand en je toomloze inzet op zoveel verschillende vlakken.
Geke en Klaas voor jullie geweldige inzet voor de boekhouding en de website!
Brandy en Valentina voor hun geweldig inzet voor de APF dag
SierAlma voor hun mooie bijdrage voor de prachtige sierraden voor dieren, APF.
Annerieke voor haar geweldige inzet voor de hyves site en het regelen van een nieuwe opslagplaats.
Jenny, Ruth, Yanick voor steeds het plaatsen van de advertenties.
Felicia voor haar werk in Duitsland en op Facebook!
Hilde voor je lieve hulp voor Thomas en Nina.
Alle opvanggezinnen die ik helaas niet allemaal bij naam kan noemen maar die wij ontzettend waarderen, want ook zonder jullie zijn wij niks!
En natuurlijk iedereen die zich toomloos inzet voor de dieren en APF, teveel om allemaal bij naam te noemen maar iedereen wordt ontzettend gewaardeerd!!!
 
lieve groet Karin

Hierbij wil ik graag even alle vrijwilligers van APF bedanken voor al hun inzet weer in dit jaar. Vele dieren hebben mede dankzij jullie allen een fijn thuis gekregen of in elk geval een beter leven in het land van herkomst.
Maar ook vooral niet te vergeten alle Virtuele Adoptanten die ervoor zorgen dat zij die het al zo zwaar hebben nog plezier kunnen hebben in hun eigen land. Want dankzij jullie allemaal is dit mogelijk en kunnen zij hun leventje leven op een goede manier.
Maar ook alle Adoptanten bedankt voor de lieve zorgzame thuisjes die jullie de dieren bieden, want zonder jullie zouden wij dit werk niet kunnen doen maar zouden zeker zoveel dieren nog in de ellende leven of niet meer leven.
Echt alle mensen HELEMAAL TOP! En super bedankt!!
 
lieve groet bestuur APF

  
Wij willen iedereen bedanken die zich een aantal weken heeft ingezet om dagelijks te stemmen op onze stichting bij `Stichting Specseavers steunt`.

Met 22.526 stemmen zijn wij in de regio Heerenveen op de eerste plaats geëindigd en dat betekent dat wij een jaar lang donaties mogen ontvangen over de verkochte artikelen van Specseavers Heerenveen.

BEDANKT ALLEMAAL!!!
 

 


16 Augustus 2011

Graag willen wij de mensen bedanken die een donatie gedaan hebben op het project 4just1.


18  juli 2011

In de FYI van mei staat een artikel over de stichting met daarin hele mooie foto''s.
Mede dankzij de Farouk Systems Group, die dit blad uitgeven, hebben we dit artikel digitaal van hun aangeleverd gekregen en mochten we dit op onze site plaatsen, heel hartelijk dank daarvoor.

Klik op de cover om het artikel te lezen.


12  juli 2011

Dankzij de geweldig hulp van onze vrijwilligster Valentina, Martijn Dekkers van APH en de medewerkers van Samon zullen er deze week twee volle pallets met voer aankomen in Roemenië.
Het is zo geweldig dat dit voor de zomer nog kan gebeuren.
Zoals we gezien hebben met eigen ogen, hebben de dieren daar niks.
Behalve 1x per week kippen waar ze geen pap van lusten en lever, het ligt alleen te verrotten in de zon en het stinkt vreselijk. Andere dagen krijgen ze met zo''n 120 tot 140 honden, twee zakken droog voer en nu helemaal met de puppy boom en alle dieren die ze weer komen dumpen, krijgen ze nog geen hand vol per dier in 3 of 4 dagen tijd.
 
Dus Valentina, Martijn en de mensen van Samon super super bedankt, namens ons allen maar helemaal uit naam van de dieren in Calarasi.
Echt zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!!!! Jullie zijn kanjers !!


7 juli 2011

Maandag 4 Juli zijn Karin en Sharon alvast de eerste bus vol met hulpgoederen gaan lossen bij de opslag van het transport wat in September naar Roemenië gaat.
Het bedrijf neemt maar liefst 7 pallets met hulpgoederen voor ons mee en inmiddels zijn er 2 pallets en 2 containers vol.
Iedereen die hulpgoederen heeft ingezameld heel erg bedankt en zoals u kunt zien op de foto''s het staat klaar voor vertrek.


16 Juni 2011

Update:

Helaas Sharon is het niet geworden.
Lees hier voor meer informatie over de uitreiking.

Gisteren stond er een artikel over de uitverkiezing van Sharon Bult voor de Sophia Penning in de Meppeler Courant.


12 Juni 2011

Sofia Stichting stemmen op Sharon !!!!!!!!!!!!!‏

Update:
Onze Sharon is genomineerd voor de Sophia Penning die uitgereikt wordt voor dierenvrijwilliger 2011. We willen iedereen bedanken die op haar gestemd heeft. Een jury zal uiteindelijk de definitieve winnaar aanwijzen die op 17 juni bekend gemaakt wordt. Duimen met z`n allen!!!

Krantenknipsel uit de krant Das Mooil, gewijd aan de uitverkiezing van Sharon.
--------------------------------------------------------------------

Sharon Bult is opgegeven voor vrijwilliger van het jaar. Stem op haar dan kan onze stichting € 2500 verdienen.

Klik hier om ook jou stem uit te brengen.


16 Mei 2011

Kijk eens op deze website van deze adoptanten. Zij hebben allebei een unieke actie voor APF.

www.energetix-jewellery.vpweb.nl

www.sieralma.nl


3 Mei 2011

Jonas , het zoontje van Noortje Russel heeft op Koninginnendag op de rommelmarkt speciaal voor APF 45 euro opgehaald met de verkoop van spulletjes. Heel hartelijk dank!!

Wij willen twee hele lieve meiden Larissa Pieters (12jaar) en Lisanne Hulder (12Jaar) die gek zijn op dieren en graag de 7 pups van de noodoproep wilden helpen heel erg bedanken voor het geld wat zij hebben ingezameld tijdens de vrijmarkt met Koninginnedag!!!


4 April 2011

De wandeling die de stichting APF voor gisteren had georganiseerd is succesvol verlopen. Een mooi beginnend bedrag voor het te bouwen asiel in Roemenië is daarmee opgehaald. Namens de stichting en de zwerfdieren bedanken wij de mensen die meegelopen hebben.

We hopen echter dat het bedrag nog verhoogd kan worden door donaties, speciaal op deze dag! Onze voorzitter Karin is nog in Roemenië en het zou mooi zijn als we haar daarmee kunnen verrassen als ze terugkomt!

Klik hier voor het fotoalbum.

 

Tweede verslag vanuit Roemenië.

We gaan zo de hondjes ophalen, ze zijn klaar voor vertrek. Het gaat heel goed met ze. Gisteren weer in het asiel geweest maar het is alleen maar ellende. Even de andere helft bekeken van het asiel. Dode puppies en volwassen honden in rennen en containers. Een uit elkaar gescheurd of in tweeën gesneden hondje, we weten niet wat er gebeurd is maar het diertje was onthoofd en de snede was erg recht. Dus vermoeden bestaat dat dit door iemand gedaan is. De andere honden zaten dit arme dier aan te vreten uit honger. Een aantal dieren verplaatst omdat ze helemaal niks kregen door de grote hoeveelheden die in een ren zitten. Vele echt graatmager en zonder vacht door de schurft dat terwijl het nog erg koud is ''s nachts. Ellende ellende en ellende. Je weet niet waar je beginnen moet. Een hondje hebben de dames hier onder hun hoede genomen dus die heeft het in elk geval getroffen. De andere honden die zullen zoveel mogelijk gevaccineerd en ontwormd worden door APF. En later overkomen als we adoptanten er voor hebben. Morgen wordt begonnen met het asieltje wat we hier gaan bouwen voor hun. Twee mannen worden ingehuurd, pakjes sigaretten en eten kost dat, daar kan ik geen mensen voor laten overkomen. De omheining zal dus deze week al klaar zijn. Dat is geweldig. Daarna gaan ze beginnen met een aantal zelf gemaakte rennetjes van palets zodat ze de eerste vast al op kunnen vangen. En zodat ze de eerste twee goede grote rennen kunnen bouwen. Ze zijn zo gelukkig met deze hulp. Dus lieve mensen een euro kan deze dieren al helpen, hier maakt het echt een verschil van leven of dood. Ik kan het niet anders zeggen.


3 April 2011

Eerste Verslag van de reis naar Calarasi in Roemenië

De eerste dag in Roemenie is rustig verlopen, we waren beide gebroken, zo moe van het lange wachten op het vliegveld. De lange reis door de mist naar Calarasi. De tweede dag in het asiel geweest, wat een ellende. Dieren bijna allemaal met schurft, wormen, broodmager, sommigen mishandeld dus erg bang, ziek, geen genoeg voer. Vieze kennels, pups met Distemper, hondenziekte. Eentje valt steeds om, andere is graatmager en de push komt uit de oogjes. Morgen wordt in elk geval eentje op mijn verzoek ingeslapen. Wilde dat meteen doen maar asiel ging sluiten en we hadden geen juiste middelen bij ons. Gezien dat er nog pups in de auto zaten konden we ook geen risico lopen voor die. Wel erg de gedachten dat die arme stakkers nog een nacht moeten lijden. De dierenarts wil proberen de andere twee nog te redden. Heb er een hard hoofd in. Vier pups eruit genomen morgen worden zij getest. Maar we denken dat eentje ernstig ziek is, we duimen dat dit niet zo is. Morgen weten we meer. Ze schijnen hier wel iets te hebben wat het percentage overleven van Distemper hoger maakt, maar we zullen zien wat morgen brengt. vanmiddag bij de grond wezen kijken waar we het asiel kunnen bouwen. Dat ziet er goed uit. Lieve mensen die veel voor de dieren over hebben. De omheining wordt vast gebouwd door twee mannen die APF inhuurd want dat is supergoedkoop. Ook de omheining zelf kan je niet laten overkomen voor dat geld. Dus dat is goed nieuws gelukkig. Hier moet je alles kopen, alle mensen zijn te koop, of dat nu met koffie, drank, geld of wat anders is. Zelfs de artsen kun je omkopen als het moet om bijv op een donorlijst bovenaan de komen. Veel armoede, verwaarloosde gebouwen, mensen en dieren. Op elke hoek en in elke straat lopen honden. Sommige met brandmerken op hun neus want dat is bijgeloof, als je een hond een brandende stang op zijn neus houd het dier geen Distemper krijgt. Mensen laten de honden dekken om het leven en vervolgens verdrinken ze de pups in de rivier. Als je dan zegt ik betaal de sterilisatie is het nee, dat terwijl de moeder keer op keer drachtig is en de pups nergens heen kunnen. Dit gezin heb ik, moet ik bekennen omgekocht. Chirila, onze dierenats hier, zorgt voor de sterilisatie, wij betalen haar de medicatie en narcose. En de jongen van wie de hond is krijgt van mij geld. Dit omdat ze werkelijk in een plaggehut wonen. Maar dit was de enigste manier om hem er toe doen verleiden de teef te laten steriliseren. Dus dat wordt over twee weken gedaan als de pups oud genoeg zijn. Ze lieten broer en zus steeds dekken de gekken. De overgebleven pups, vier van de negen, de rest ligt in de rivier hebben een baasje gevonden straks. er is hier veel ellende zowel van mens en dier. Krottenwijken worden dorpen genoemd en de plagehutten de getto. Veel dode dieren langs de weg en de rest heeft allemaal schurft. Vreselijk om te zien. Lonneke is dexe reis met mij mee, zo gezellig. Morgen weer asiel en bouwmarkten om te zien wat beter hier gekocht kan worden of wat meegenomen moet worden. We zijn erg onder de indruk van het land en het leed wat hier is. Alles is zo corrupt maar ook genoeg mooie plekjes zijn er te vinden. Maar het wordt allemaal zo overstemd door alle ellende en het lijden van de dieren en soms ook de mensen.


1 April 2011

Reis Roemenië

Woensdag 30 Maart is Karin samen met vriendin Lonneke naar Roemenië gevlogen om daar zich te oriënteren voor de asielopbouw.

De opbouw van het asiel zal aanstaande Juni plaats vinden, vandaar dit voorbereidende bezoek aan het asiel om te bekijken wat er moet gebeuren en welke materialen er nodig zijn.

Later meer.


11 Maart 2011

Eef Dam (vrijwilliger van de stichting) en Marloes  ( een vrouw die ook graag wilde helpen in het buitenland )  gaan tot en met 18 Maart naar Loule in Portugal om daar het Asiel te helpen.

Klik hier voor het verslag.

Klik hier voor het Reisverslag

Deel 1

Deel 2

 


22 Februari 2011

Onze voorzitter Karin is afgelopen zondag naar Portugal gevlogen.
Hieronder staan de verslagen en ook is er een online fotoalbum aanwezig.

Eerste reisverslag Loure ,Portugal.

Verslag 2 reis Algarve Portugal‏.

Laatste verslag reis Algarve Portugal‏.

Online fotoalbum


6 Februari 2011

Asha de kat van Karin, onze voorzitter, is vanmorgen overleden.
Wij wensen Karin heel veel sterkte met dit verlies.


Januari 2011

Onze lieve vrienden en vrijwilligers in Sao Bras hebben een geweldige aktie gehouden voor APF. Marie Jose heeft voor haar verjaardag al haar familie, vrienden ed. gevraagd om ipv kado''s een donatie te doen aan APF. Zodat er nog meer dieren geholpen konden worden.
 
Door deze geweldige aktie is er 1260 euro geschonken.
Wij van APF willen Ad, Marie Jose en alle lieve mensen die gehoor hebben gegeven aan haar oproep heel erg hartelijk bedanken!! Dit is zo geweldig!! Ongelofelijk!!
Wij zullen er zorg voor dragen dat het geld goed besteed wordt.

Als eerste hebben wij Tobias een Chow Chow van 1,5 jaar laten opereren aan zijn knie. Hij is op straat gedumpt in de omgeving van Lissabon. Daar werd hij gevoerd door iemand in de buurt waar hij rondzwierf en deze man heeft onze organisatie in Portugal gebeld om hulp. 
De oproep kwam toen bij ons binnen en vanaf toen is er geregeld dat Tobias naar Nederland kon komen. Wel was al bekend dat hij iets met zijn knie had.

Tobias is vorige week geopereerd en maakt het goed. Nu moet hij gaan revalideren.
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228