Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Camilo

  

Camilo was de mascotte van de papierfabriek in Cacia. Een schat van een hond die al 16 jaar was. Elke donderdag maakt hij zijn gangetje naar de markt, ongeveer 600 mtr verderop. Gezien zijn gezondheidstoestand was dat een enorme wandeling, maar trouw ging hij elke week zijn visje en lekkers halen bij de marktkooplui. Ze rekenden al helemaal op jou, ze zullen je nu missen.
Trouwe Camilo die altijd bij de poort lag.
 
Ik heb hem voor het eerst ontmoet in september 2008, een heerlijke oude sul die lekker in de zon lag te slapen en altijd van de werknemers de laatste boterham of lekkers uit de kantine kreeg. Hondenbrokken waren dus ook niet zijn favoriet, maar ham , kaas , broodjes met boter ed. gingen er goed in.
Met zijn kromme pootjes waggelde hij elke donderdag naar de markt, zo schattig om te zien. Normaal was hij niet bij de poort weg te slaan.
Hij vond het heerlijk dat je hem een knuffel gaf, daar genoot hij zichbaar van. Hij was zo trouw aan zijn plekje.
In oktober hebben de studenten van het AOC nog een nachthok voor hem gebouwd, eerder mocht dat nooit van de direktie, maar na een gesprek over een voorbeeldfunktie daarin van hun tegenover de dieren en de mensen, stemden ze in daarmee.
Gelukkig heeft hij deze koude winter niet op de stenen gelegen en had hij zijn hok om te schuilen met een warme deken.
 
Een leuke herinnering van die reis. Ik gaf je een kus op je snuit en alle mannen stonden in shock en ik werd meteen bi verklaard omdat ik een hond een kusje gaf. Geweldig, daarmee zie je maar hoe ze nog tegen dieren aankijken. Je was zo''n heerlijke schat.
 
Lieve Camilo nu kreeg ik gisteren 15 - 1 - 2009 het bericht dat je ons verlaten hebt.
Rust zacht manneke. Namens allen uit Portugal, de fabriekmedewerkers en ook namens ons allemaal danken wij je voor je lieve ontvangst bij de poort, je warme uitstraling en je knuffeltjes.
 
Je hebt ons allen nog een paar erfenisjes gegeven in de zin van Prince( Spits ) , Isa, Stimpy, Stip, Truffel, Nino, Roef en Joey.
 
Camilo je bent bijna 17 jaar geworden, een hele mooie leeftijd. Maar we zullen je allemaal missen, want jij was onze mascotte in Portugal. We zullen je nooit vergeten en we hopen dat je het goed hebt achter de Regenboogbrug en waakt over allen die de hulp nog zo goed kunnen gebruiken.
 
liefs van allen van Pravi, allen van Portucel en allen van APF.
lieve knuffeltjes mee en een kus van mij hoor ( laat ze maar praten wat zeg jij......)
 
Karin
 
p.s. en ik wil tevens graag zeggen: Dank jullie , Gloria, Olinda en alle anderen van Portucal voor de goede zorgen voor Camilo, want zonder jullie was hij nooit zo oud geworden.
 
Obrigada!!
 
 
Reactie van Maria (Portugal)
 
In namen von Camilo ich bedanke mich sehr bei Dir und bei alle Leute die bei APF abeitet.
 
Auch in namen von Camilo ich bedanke mich herzlich an Dir und an APF  für die Hilfe das Euch an  Portuguiesiche Tiere schön gegeben haben.
 
Grüsse an Dich und an die Leute die bei APF arbeitet
 
Maria
 
 
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228