Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Een asiel genaamd Figueiro Dos Vinhos in Portugal verkeerd in nood. Wat is er aan de hand? Het asiel heeft een nieuwe directie en de oude directrice heeft de politie op hen af gestuurd omdat er geen [verplichte] septictank aanwezig is en de honden niet geent zijn tegen rabies, dit is ook verplicht. Als dit binnen een bepaalde tijd niet gebeurt, worden de honden opgehaald en afgemaakt. DIT MAG NIET GEBEUREN!!!!!!!! De nieuwe directie heeft tijd nodig om alles te kunnen realiseren wat ze willen. Het asiel heeft ong 1400 euro nodig voor de entingen en ong 1000 euro voor de tank. Een enting kost per hond 10 euro. Iedereen die van honden houd en zo''n 10 euro kan missen, maak dit dan alstublieft over naar giro 5070655 tav ''abandoned pets foundation'' OVV Figueiro Dos Vinhos


Update 10 Februari 2012

Wat een bedrag is er binnengekomen voor de noodoproep!

Er is € 1.192,00 binnengekomen.

Heel erg bedankt iedereen!!


Update 14 Februari 2012

De nieuwe tussenstand is € 1.252,00


Update 22 Februari 2012

Binnengekomen brief uit Figuero dos Vinhos.

Sorry dat ik nog niets had laten weten, maar zoals jullie begrijpen heb ik het super druk op dit moment met alle plotselinge verantwoordelijkheden die ik als president over me heen heb gekregen. Ik zal nog wel even bezig zijn om alles in goede banen te leiden en me een beetje zeker te voelen over de vooruitgang.
Toch doen we het super goed op dit moment, mede dankzij jullie fantastische hulp en die van Henni van HABA-07 die ons trouw ter zijde staan. Dank jullie wel daarvoor.
Ik heb vorige week inderdaad 680 euro ontvangen. Mijn welgemeende dank daarvoor. Ik ben druk bezig met het regelen van de vaccinaties, chips en nu ook nog een ontworming voor al onze honden.
We hebben een jonge groep dierenartsen bereid gevonden om ons tegen puur kostprijs te helpen en wanneer ik het geld allemaal binnen heb kunnen we daar direct mee beginnen, hopelijk deze zaterdag al.
 
Er moet eerst ontwormd worden. Dat gaan we doen met zypiram plus wat hier het beste middel is dat we kunnen krijgen. Normaal kost dat 3 euro per tablet voor 10 kg lichaamsgewicht, wij krijgen 250 tabletten voor 300 euro wat echt super is
 
Daarnaast moeten er 114 honden gechipt worden en 117 gevaccineerd.
 
De vaccinaties gaan per verpakking van 50 stuks en ik weet dus niet of we meteen alle honden kunnen doen of moeten beginnen met 100 (de chip krijgen we er gratis bij). Indien we met 100 beginnen kost dit dus 1000 euro.
plus 300 euro wormenkuur = 1300 euro... maar ik hoop de overige 17 ook te kunnen doen.
 
Politie is niet meer geweest en heeft geen contact meer met mij gezocht. Ik denk dat we wat tijd van ze krijgen voor de septictank. We zijn in afwachting van een meneer van de gemeente die ons gaat aanwijzen waar we de septic mogen bouwen en op welke manier.....nog even spannend dus.
 
Verder heeft mijn collega Ana uit Coimbra afgelopen zaterdag de door jullie verstuurde pallet met voer in ontvangst genomen. Heel erg veel dank daarvoor!  Ana moest voor haar werk naar het buitenland maar heeft beloofd het voer langs te brengen, zodra ze terug is. Ik heb haar ook gevraagd foto''s te maken van de donatie, die zal ik jullie toesturen zodra ik ze heb zodat jullie aan jullie donateurs kunnen laten zien dat het op de plek van bestemming is aangekomen.
 
De gesprekken met burgemeesters en politie zijn redelijk frustrerend al lijkt men over het algemeen genomen blij dat ik nu president ben. Aida is geen makkelijke vrouw. Wordt boos en emotioneel in gesprekken en men weet daar niet altijd mee om te gaan. Ze lijken opgelucht nu met mij te mogen/moeten communiceren.
Ik vindt het echter eveneens niet makkelijk. Men is slecht op de hoogte en doet net of alles onder controle is  maar dat is enkel gebrek aan info. We hebben nog een lange weg te gaan.
 

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228