Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

 

 

Scully

Onbegrijpelijk dat ik nu ook al jou moet missen lief meiske van me.
Zo kort na Donya. Ik begrijp er niks van, waarom.......
 
Je kwam bij ons toen je nog een kleine donder was van ongeveer 2 maanden oud, gekregen als huwelijkscadeau, omdat ik eens gezegd had uit de gek dat ik als huwelijkscadeau een hangbuikzwijntje wilde. En daar kwam je aan op het feest, in een kistje, hard knorrend over al dat gedoe rond jou. Ik was in de wolken, een zwijntje, roze met zwart.
Scully genaamd, mijn bijnaam kreeg jij.
 
Met je mooie dikke kakwangen, je spleetoogjes en je dikke ronde lijfje. Je zat onder de schurft toen we je kregen, hebben je eerst maar eens goed gewassen en behandeld de volgende dag. Je hebt letterlijk geschreeuwd als een speenvarkentje, je vond het maar niks dat wassen. Geen gedoe aan je lijf.
Altijd kwam je me knorrend tegemoet als het etenstijd was, je luisterde goed naar je naam en had in Nouschka het geitje, je vriendin gevonden. De vier musketiers in ons weitje. Alleen ik mocht je aanraken, even over je kakwangen krabbelen en achter je oren. Eenkennig maar zo mooi.
 
Na Donya was je niet vrolijk meer, ondanks dat je nog je 2 andere vriendinnetjes had. Ziek was je niet, toch moet ik jou nu ook missen. Ik zal je zo missen lieve meid. Je was zo speciaal voor mij, kon tijden naar je staan te kijken, je eigenwijze geknor, je eigenaardigheden, je eigenwijze loopje. Altijd nieuwsgierig naar wat er gebeurde.
Heb er geen woorden voor, kan het nog niet bevatten, had nog zo lang van je willen
genieten, had er zo op gerekend dat je heel oud zou worden. Helaas ben je maar iets meer dan 8,5 jaar geworden.
Ik heb het idee dat je Donya teveel miste, kan niks anders bedenken waarom dit gebeurd is. Nu kom je naast haar te liggen, hoop dat jullie nu weer samen zijn.
 
Lieve Scully ik mis je nu al, was wijs met je, bedankt voor alle mooie dingen en liefde die je gegeven hebt. Ik zal je nooit vergeten. Nouschka en Tiara missen je ook. Het is nu zo leeg achter in de weide, de dametjes zijn nu helemaal van slag. 

 
Rust zacht mooi meiske.
hele dikke knuffels van mij XXX
Veel liefs Karin
(27-11-2007)

 

 

 
 
 
 
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228