Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

Helaas bereikte ons vandaag het verdrietige bericht dat Ollie, de lieve hond van Patrick, Rossana en de kids niet meer onder ons is. In Ollie verliezen we niet alleen een prachtige mooie hond maar ook een grote schat. Ook een groot verlies voor alle kleine Portugeesjes die steeds in de opvang kwamen bij Pat en Ross, want hij was altijd als een pappa voor hun.
Velen hebben mogen genieten van zijn onvoorwaardelijke liefde en zachtaardige karakter. Ollie was helaas ernstig ziek en is helaas maar 7 jaar geworden.
 
Ollie lieve mooie vriend, Rust Zacht
Het ga je goed op deze nieuwe weg die je moet bewandelen. Jammer dat ik je vrijdag net gemist heb, maar je hebt nog gelukkig lekker kunnen genieten van het strand en de wandelingen in het bos met allen die je liefhebben om je heen. Je engeltje zal over je waken en altijd bij je zijn, net zoals jij altijd bij ons allen zal zijn in onze harten en gedachten.
Dank je wel voor alles wat je was, betekende en heb gedaan voor iedereen. Een speciale dank van je lieve adoptiekindjes die je altijd zo lief opving. Ze sliepen tegen je aan ,hingen bovenop jou, zochten bescherming en warmte bij je. Niks was jou te gek. Veel te kort lieve schat, je was nog veel te jong.
 
Lieverd geen dag maar tot ziens onder de Regenboogbrug.
Je was een gouden kanjer.
 
Dikke kus en heel veel knuffeltjes voor jou.
 
Wij wensen Patrick en Rossana, de kinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies van hun lieve vriend en maatje. Voor jullie allemaal een dikke knuff en X
 
Liefs Karin, Geke, Sharon en allen van APF

Ode van Nino aan Ollie Klik hier

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228