Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

Fotoreportage van de reis naar Portugal. 

 

Dierenliefde:

 
Toen wij afgelopen maart bij João en Gloria waren hadden zij ook 6 konijntjes die wees waren. Hun moeder was overleden en zij voeden deze jonge konijntjes nu met de hand op. Een van hun katten verzorgd de kleine hummeltje nu, prachtig om te zien. Ze hebben een pappa gekregen, zo lief.............
 
 
 

28 Maart 2009 

Ze zijn weer thuis. Vannacht zijn ze om kwart over twaalf aangekomen in Darp. Daar waren 9 mensen om de dieren uit te laten, eten en drinken te geven en in de kennels te doen. Alle dieren waren zichtbaar opgelucht dat ze uit de bus mochten.

 

 

 Eén van de hondjes had het koud gekregen en die werd dus ook extra vertroeteld. Hij kon dit wel waarderen zo te zien. 

 


27 Maart 2009 update 8.00 uur

Ze zijn nu San Sebastian voorbij en gaan de dieren uitlaten, eten en drinken geven. En natuurlijk zelf even in de koude buitenlucht om lekker wakker te worden na een lange nacht doorrijden. Later volgt er meer nieuws.


26 Maart 2009 update 21.00 uur 

Ze hebben bijna alle dieren ingeladen. Van Cacia, Albergaria en Maia en nu nog de laatste drie van Mirandela. Daarna gaan ze richting Nederland. Ze liggen op schema. Wij wensen ze van hieruit een hele goede reis toe.

De verwachting is dat ze zaterdagmorgen om ongeveer 8.00 uur aankomen in Darp.


26 Maart 2009 update 20.00 uur

 Ze zijn vandaag op weg gegaan naar Cacia daar overnachten ze bij Gloria. De eerste drie honden zijn inmiddels opgehaald nl. Senna Genoa en Sandy. Morgen gaan ze naar Mj Cunha om de rest op te halen en bij Gloria Nemen ze Cacio mee. Daarna gaat Maria met hen mee naar Mirandela om nog drie hondjes op te halen. Vandaag ook de nodige tegenslag gehad waaronder een lekke band wat voor veel vertraging zorgde.


25 Maart 2009

Vooraankondiging van Maria voor Karin,Marlou en Harry

I loved to meet you... Karin, Marlou and Harry!

                            see you soon!...


24 Maart 2009 

Gisteren zijn Karin, Marlou en Harry bij Maria Joao in Loures geweest. Zij vangt 8 honden op voor Pravi. Daarna zijn ze naar een pension geweest in Loures omdat daar zaterdag 20 dieren heen zijn gegaan die uit een opvangcentra gekomen zijn. De vrouw van het opvangcentra genaamd Marina ging ineens ontzettend slecht  voor de dieren zorgen. Ze hebben ook de andere medewerkers ontmoet aldaar.


23 Maart 2009

Karin, Marlou en Harry zijn gisteren in Setubal en Palmela geweest om naar grond te kijken voor asiels

 


22 Maart 2009

Na een lange reis zijn Harry en Marlou goed aangekomen in Portugal. Karin heeft hen opgevangen toen zij in Portugal arriveerden. Later meer.

 


20 Maart 2009

Harry en Marlou komen 9.00 uur bij Karin thuis om de de eerste goederen te laden, daarna gaan ze naar Sharon toe voor de volgende lading en ''s middags gaan ze naar Kristel want die heeft heel veel verzameld in De Bilt.

Daarna het vertrek richting Bordeaux. Daar overnachten Marlou en Harry om zaterdagmorgen verder te rijden naar Santana waar Maria van Pravi woont.
 
Zaterdagavond vliegt Karin richting Lissabon om daar eerder te arriveren dan de bus. Zodat zij hun kan opvangen bij aankomst.
Ze zullen deze dagen invullen met bezoekjes aan asiels en centra''s.
Er staan gesprekken gepland met verschillende mensen en burgemeesters voor opvangcentra''s voor Pravi. Ook is er een gesprek met de burgemeester van Maia samen met MJ Cunha om het dodingsstations om te zetten in een asiel.
 
Ze hebben twee ontmoetingsplaatsen om de dieren in te laden, dit zal Lissabon en bij MJ Cunha zijn in de omgeving van Porto.
Daarna zullen Harry, Marlou en Karin de reis vervolgen richting Nederland. Ze hopen zaterdag 28 maart rond het middaguur terug te zijn in Darp.
 

Daar zullen alle dieren opgevangen worden door vrijwilligers en lekker verwend te worden. Zondag  29 maart zullen dan de opvanggezinnen en adoptiegezinnen de hondjes komen halen.

Lijst van nieuwe honden en katten (verwacht 28 maart):

Beli, Betissa, Jorgio (gereserveerd), Diego, Bruno, Moana, Suri, Iris, Zita, Shine, Lucy, Genoa, Milan, Cupido, Sandy, Eva, Sasha en Mandy. Klik hier om ze te bekijken.

Katten: Rita, Pantufas en Maria (allen gereserveerd) Klik hier om ze te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228