Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Update 05-09-09

Dankzij de vele aanmeldingen van lieve gastgezinnen en de hulp van onze vrijwilligers in Nederland en de extra hulp van Paul en Johan  en de vrijwilligers in Portugal is het gelukt om van de 28 pups 15 pups eruit te halen en een fijne toekomst te bieden.
 
Zij komen volgende week of de week erop aan in Nederland en gelukkig hebben ook een aantal al lieve adoptiegezinnen wachten om hun een goed leven te bieden.
 
We hopen natuurlijk dat er nog meer mensen zich aanmelden, want gastgezinnen zijn altijd hard nodig. We vinden het fantastisch dat er zoveel mensen met een groot hart zich hebben aangemeld en willen hun daar hartelijk voor danken, ook namens alle vrijwilligers in Portugal maar vooral namens deze lieve puppy''s natuurlijk. Want zonder jullie hulp hadden we dit niet kunnen doen!!!
 
een poot van alle hummeltjes van Maia en liefs van alle medewerkers van APF.


Deze noodoproep kwam net binnen, 28 pups gedumpt in het dodingsstation van Maia.
Normaal zetten wij niet dit soort oproepen neer, omdat we dit liever niet op onze site zetten want de beslissing om een diertje te nemen moet altijd goed overwogen zijn en niet uit medelijden. Deze keer is een uitzondering want hier gaat je hart van bloeden. Wetende dat wij eigenlijk geen opvangplek meer hebben in Portugal op dit moment. Dus via deze manier hopen we dat er evt. adoptanten zich melden zodat in elk geval sommigen een goed plek krijgen.
 
 
 
 
 
 
De hondjes die geen kans maken doordat ze al te getraumatiseerd zijn hebben wij geen foto''s van geplaatst. Daarmee willen wij u niet confronteren. Daar dit soort hondjes dan vaak niet meer helemaal te socialiseren zijn.
De reden van deze oproep is als er adoptanten zich melden kunnen wij ze meenemen met de volgende reis ( september ) zodat we in elk geval enkele gered hebben.
Wilt u nog iets meer hierover weten?
Dan kunt u contact opnemen met:
Karin de Haan 06-46606551
Sharon Bult     06-46606519
Anouschka Wijngaard 06-27472061
U kunt ook mailen naar apf2007@live.nl
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228