Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Deze noodoproep kwam vandaag binnen, het is te afschuwelijk voor woorden. De eigenaar verwaarloost de dieren en ze worden aan hun lot overlaten. Dit is helaas dus nog aan de orde van de dag in Portugal.  Hij beweerd dat de dieren zijn inkomsten zijn. De dieren staan letterlijk op botten van overleden dieren. Ongeveer 15 cm hoog opgestapeld,op sommige plaatsen liggen er gewoon stapels die veel hoger zijn zoals wel op de film te zien is. Er schijnen ongeveer rond de 100 honden te verblijven en tevens nog enkele paarden. Er is kanibalisme uitgebroken omdat de dieren bijna geen eten en drinken krijgen. Dit kan niet!! Dit is te gruwelijk!! Dit verdienen zij niet!! Dit moet aangepakt worden!!

Wij willen deze dieren gaan helpen en vragen uw steun!!
We zijn bezig met de opbouw van een nieuw asiel in Pamela en er is inmiddels gestart met de opbouw maar er is natuurlijk geld nodig. Er staat een huis bij op deze grond en daar gaat een vrijwilligster met haar gezin wonen om voor de dieren te zorgen. Dus 24 uur per dag is er iemand aanwezig. De grond is ongeveer 7000 mtr2.
Nu willen we geld inzamelen om kennels te bouwen zodat we deze dieren uit deze vreselijk situatie kunnen halen.
Ook voor de paarden bieden we natuurlijk hulp, we zullen proberen om via andere organisaties hun te herplaatsen. En natuurlijk is er geld nodig om de medische zorg voor deze dieren te bewerkstelligen.
Maar tevens het inzamelen van manden, dekens, medicatie ( ontworming, teken en vlooien middelen enz. ) is van groot belang.
We kunnen natuurlijk van alles gebruiken om dit asiel een veilig thuis te laten zijn voor deze en andere dieren van Pravi en ons.
Ook zullen enkele dieren humaan moeten worden ingeslapen ivm ziekte of gedragsproblemen. Ook hier willen wij voor zorgen, zodat zij in elk geval op een humane manier hun rust kunnen vinden. Natuurlijk zullen wij voor de tijd zorgen dat ze nog ervaren dat mensen ook liefde geven en er op een goede manier voor hun gezorgd wordt en hun bijstaan op hun laatste reis.
 
Elke kleine bijdrage kan helpen, we hopen op uw steun want deze dieren verdienen dit niet. Zij vragen hier niet om en moeten met spoed weg uit deze hel.
 
GIRO 5070655 
 
Let op!!

DEZE FILM BEVAT BEELDEN DIE ALS GRUWELIJK BESCHOUWD KUNNEN WORDEN. NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN.
 
Om deze film te bekijken klik hier.
 
De Donatieteller staat op € 115,=
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228