Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 23 December 2009

Pim Broerse uit Den Haag gaat naar Portugal.

 

Pim Broerse wil voor ons met auto en aanhangwagen op plantaardige olie naar Portugal rijden met voer.
Hij vertrekt dinsdagmiddag om 17.00 uur vanuit Darp. Vandaar uit neemt hij de goederen mee richting Cacia in Portugal.

Bekijk de volgende link:  http://www.vw3literlupoclub.com/PPP.html   
Klik op de volgende link want dan kunt u de reis online volgen http://www.vw3literlupoclub.com/forum/viewtopic.php?t=1614
Foto''s van het vertrek. Klik hier.
''Dit transport werd mede mogelijk gemaakt door Pak ''n Bak aanhanwagenverhuur en verhuurpunt Shell-station Schaapweg, Rijswijk.''

29 November 2009

Voor een verslag over de vrijwilligersdag klik op de volgende link
Vrijwilligersdag November 2009


26 Oktober 2009

Ze ( Karin, Jan en Baukje) zijn nu al weer enige tijd thuis, 4 oktober zijn ze terug gekomen. Het was een zware reis deze keer met de nodige problemen met de bus helaas en slecht weer. Maar alles weer goed overgekomen. De situatie in Portugal is erg nijpend. Vele dieren leven op water en wat brood. We hopen gauw weer een transport met voer te kunnen laten rijden. Het is altijd even bijkomen na een reis, alle indrukken, het drukke schema, de reis en de nasleep. De adopties en alle andere dingen die in Nederland weer nodig zijn. Alle indrukken weer een plekje te geven, alle ellende weer een beetje te kunnen plaatsen voor je gevoel en weer denken over hoe dingen nog weer beter en veranderen kunnen. Erg moe deze keer, veel zorgen en ellende meegemaakt en gezien maar we doen weer met z''n allen hard ons best om toch het voor de dieren zo dragelijk mogelijk te maken. Alle vrijwilligers in Portugal doen ook heel hard hun best, maar soms sta je machteloos, verdrietig en verslagen. Hoe mensen toch nog steeds zo met dieren kunnen omgaan............ Onbegrijpelijk. Hopelijk na alle rompslomp even rust om bij te komen en weer nieuwe dingen plannen.


7 Oktober 2009

Voor meer info over de pups uit het dodingsstation in Maia.
!!!Noodoproep: 28 pups gedumpt in dodingsstation van Maia !!!


4 Oktober 2009

Gisteravond zijn de transporten goed aangekomen  in Darp. De dieren zijn direct door de vrijwilligers naar de kennels gebracht waar eten en voer voor ze klaar stond. Later was er nog even tijd om de dieren te knuffelen. MJ Cunha met bijrijder blijven nog enkele dagen alvorens terug te keren naar Portugal. We willen iedereen die deze transporten mogelijk hebben gemaakt heel hartelijk danken namens de dieren en namens iedereen binnen Apf. Ook heel hartelijk dank : Jan en Baukje van Stichting Paige die deze reis met Karin mee zijn geweest.

 

 


3 Oktober 2009

Update : Door oponthoud onderweg word het transport pas vanavond terug verwacht. Ze hebben vanacht last van mist gehad. Om half drie zaten ze nog onder Parijs, maar ze lieten weten dat alles goed verloopt. De dieren zijn rustig en lief. Later meer.  


29 September 2009

Zaterdag a.s. worden er twee transporten verwacht uit Portugal. Karin zal met de nieuwe bus terug keren en Mj Cunha zal met een kleine vrachtauto naar Nederland komen. Ook komen deze keer honden mee. 


28 September 2009

Karin is samen met Jan en Baukje vrijdagavond naar Portugal gevlogen, omdat we de bus die we daar gekocht hebben voor het mobiele kliniek gaan ophalen en tevens natuurlijk weer hondjes meenemen. Ze maken weer veel mee. 2 katjes die geopereerd moeten worden, eentje moet beide ogen missen en de andere bleek aangereden en die hadden de mensen zo''n 3 weken in huis laten liggen zonder behandeling. Deze kwamen ze even afgeven in het asiel met de smoes dat ze die gevonden hadden, maar wij denken dat dit de eigenaars zijn gezien hoe ze met het katje omgingen. Tevens zijn deze mensen herkend van dat ze eerder een hond probeerden te lozen in het asiel. In elk geval eentje ligt nu op de operatietafel met 3 zwaar verwonde pootjes , de andere wordt deze week nog geopereerd aan beide oogjes. Maar die heeft straks al een fijn adoptieadres bij Jan en Baukje die met haar mee is. Ook weer veel zieke dieren door geld tekort voor vaccinaties ed. Dus weer veel donaties gedaan voor dierenartsbezoekjes en vaccinaties. 

Albergaria hebben ze bezocht het ziet er nog steeds netjes uit, ze hebben nog meer dingen opgeruimd en ze blijven het netjes schoonhouden. De vorige reis hebben we een teefje gevonden met pups in een hol, dit teefje met 1 van haar pups komt nu mee naar Nederland. De rest van de pups is geadopteerd gelukkig. Ze hebben nu 3 asielen bezocht vanaf zaterdag en 1 pension. Ze zijn ontzettend blij dat er zoveel lieve mensen een hondje een liefdevol thuis willen geven. De bus wordt bij terugkomst in Nederland klaar gemaakt als mobiel kliniek, tenminste de eerste begin van het ombouwen wordt dan gestart zodat er straks in het voorjaar begonnen kan worden met castraties sterilisaties en evt. noodingrepen. We zullen na terugkomst in Nederland opstarten met het benaderen van dierenartsen en dierenartsassistenten om voor een aantal weken per jaar de bus te bemannen en de ingrepen uit te voeren.

Aan het eind van het jaar komt er ook een kalender uit, van die opbrengst willen we graag de narcoseapparatuur kopen gaan voor het kliniek. Dus lieve mensen wacht nog met kalenders: hij gaat prachtig maar ook betaalbaar worden. Op deze wijze kunt u alle dieren helpen aan een betere toekomst. lieve groet Jan, Baukje en Karin vanuit een warm Portugal. 

Jan en Baukje zijn van collega stichting Paige.


23 September 2009

Maria João is vandaag in Eindhoven op het vliegtuig gestapt naar Portugal. Marta en Felipe zijn weer met de bus richting Portugal gegaan. Ze hebben goed kennis kunnen maken met de stichting in Nederland en het werken van APF.


20 September 2009

 

Update: Omstreeks kwart over elf is het transport aangekomen in Darp. Later meer.

Zaterdagmiddag omstreeks half vier zijn Maria João, Marta en Felipe begonnen aan de reis nar Nederland.
Zondagavond omstreeks elf uur wordt het transport in Nederland verwacht, waarna ze snel zullen worden uitgeladen en de kennels water en eten krijgen. Vanaf maandag zullen dan de eerste adopties plaats vinden. Wij wensen Maria João, Marta en Felipe en de dieren een goede reis. 
De dieren die meekomen zijn: Charlie, Ruth, Adol, Carlica, Kyo, Choco, Xandra, Shadow, Zeus, Spero, Bombocca, Séa, Sun, Scott, Chisla, Felma, Sereo, Lela, Talya, Sealar, Damas, Indri, Nanda, Aria, Paco, Ramon ( Zé), Janocas, Jazz, Berna, Anicas, Rithinas.
Later meer.

 

 


 

17 September 2009

 
 
Isabel een grote dierenvriendin in Portugal heeft voor de transporten van goederen en de dieren een kleine vrachtwagen gekocht voor Pravi en APF. De achterbak heeft climate control voor de dieren. En er worden nog luchtfilters ingebouwd.
 
Het is ongelofelijk dat deze vrouw dat zomaar doet voor de dieren en voor ons ( Pravi en APF ).
 
We waren met stomheid geslagen toen het gisteren verteld werd, wat deze vrouw van plan was. Maar we geloofde het eigenlijk nog niet.
 
Maar vandaag kregen we het bericht dat de kleine vrachtwagen helemaal klaar gemaakt wordt voor de reis naar Holland en aangepast wordt op transporten met dieren.
 
 
Isabel heel hartelijk bedankt voor deze geweldige bijdrage. We zijn met stomheid geslagen en het bewijst maar weer dat er zeker ook grote dierenliefhebbers zijn in Portugal met de beste bedoelingen.
 
 
 

14 september 2009

 

Zoals het nu lijkt gaat het eerste van de twee transporten woensdag op weg richting Nederland. De voorbereidingen zijn in volle gang om de dieren op te vangen of te plaatsen.
Naar aanleiding van onze oproep voor de 28 pups uit het dodingsstation hebben heel veel mensen gereageert om opvanggezin te worden. SUPER!! Dankzij deze mensen kunnen we de komende tijd heel veel dieren een betere toekomst bieden. Heel erg bedankt namens de dieren en namens alle medewerkers van APF.

Als er meer nieuws is omtrent de transporten dan kunt u dat hier lezen.


05 september 2009

 

Jannes ter Schuur een van de vrijwilligers belde ons net dat hij naar een autobedrijf geweest was in Oosterwolde en had even een flyer laten zien.Deze mensen bieden ons een bus aan voor de ritjes in Nederland om goederen op te halen!!
Als we dus een grotere hoeveelheid hebben kunnen we de bus vragen.
Geen huur of kilometer vergoeding alleen benzine kosten zijn voor onze rekening.

Autobedrijf Hoogterp in Oosterwolde alvast heel hartelijk dank voor dit aanbod.
 

30 augustus 2009

Over twee weken komt er een transport over vanuit Portugal.  Dit in verband met het transport van de 28 pups van de noodoproep.  Er zijn al enkele pups gereserveerd.

Later meer hierover.


 

 Verslag reis naar Portugal van Juni 2009

 Vandaag 24-06-2009 zijn er een aantal vrijwilligers richting Portugal gegaan om daar een asiel op te knappen.

Foto''s van regio Lissabon (Maria)

klik hier.

Foto''s van Mirandela klik hier.

Foto''s van Albergaria klik hier

Foto''s Algemeen en Albergaria

klik hier. 

En nog een presentatie klik hier.


18 Augustus 2009

De vakanties zitten er weer bijna op. Wij hebben ook een paar weekjes rustig aan gedaan, maar niet stil gezeten. Zo kunnen we bekend maken dat in September/Oktober weer een reis naar Portugal gaat. Ook deze keer zullen er weer een aantal honden meekomen naar Nederland. We hopen dat ook deze dieren weer een lief en goed thuis kunnen krijgen in Nederland. 


16 Juli 2009

Duizenden honden in Hanzhong doodgeslagen in antwoord op uitbraak hondsdolheid.


14 Juli 2009

 

Paul en Johan stoppen helaas met hun werkzaamheden voor APF.

 

Wij willen hun heel hartelijk danken voor alle inzet voor APF en de dieren, maar ook voor de samenwerking onderling met een lach en een traan. Ze hebben beide een groot hart voor dieren.

 

We wensen ze heel veel geluk toe en ook in hun werk voor de dieren.

 

Al zullen we hun niet helemaal uit het oog verliezen doordat zij ook 2 dieren geadopteerd hebben van de stichting.

 

Want Ollie en Charlie hebben er een fijn thuis gevonden.

 

 

 

Namens allen,

 

Karin, Sharon en Geke en alle vrijwilligers van APF

 

27 Juni 2009

 

Update Portugal:

Hallo allemaal, we zijn nu 2 dagen verder. We zijn inmiddels hard aan het werk. eerste 2 slaapverblijven schoongemaakt, geverfd en nieuwe slaapmanden ed. neergezet. Mooie nieuws is de oude baas is opgestapt en er is een nieuw bestuur gekomen dat openstaat voor alles!! Helemaal geweldig! groetjes Karin


25 Juni 2009

 

Update Portugal:

Hallo allemaal, even berichtje uit Portugal. We zijn goed aangekomen en zijn op dit moment nog in Santana bij Maria. We vertrekken nu richting Cacia en Albergaria om bezig te gaan met ontruimen en schoonmaken. Patrick en Rossanna voegen zich vandaag bij ons. Later meer. Het weer kon beter. gr. Karin


24 Juni 2009

 

Update aankomst Portugal:

 

Het is hier goed, we zitten nu bij Maria, zijn om ongeveer 15.00 geland. We hebben een goede vlucht gehad. Morgen gaan we richting Cacia en Albergaria. Ook halen we morgen Patrick en Rossana van het vliegveld.

 


 

24 Juni 2009

Vanmiddag zijn de vrijwilligers met het vliegtuig richting Lissabon vertrokken. Om kwart over vijf zijn ze geland. Later meer.


20 juni 2009

 

Vrijdag 19 juni hebben wij het transport geladen voor Portugal.

 

De eerste vrachtwagen kwam om 9.00 uur aan in Darp.

 

We dachten dat we aan een halve trailer genoeg zouden hebben, nou dat is iets meer geworden OEPS.

 

Het is weer geweldig om te zien wat mensen ingezameld hebben en wat anderen gedoneerd hebben. Dog Adoptions, Royal Canin, lieve vrijwilligers en adoptanten, Verfboertje en anderen hebben echt hun best gedaan en met wat voor resultaat!!! 5000 kilo voer, manden, dekens, medicatie,verbandmiddelen voor het rijdend kliniek, schoonmaakmiddelen, hondenhuizen, voerbakken, zwembadjes , gaas, palen, verf ed. ga zomaar door, teveel om op te noemen.

 

 

 

Sharon, Roy,de vrijwilligers van Dierenpension ''d Aanloop en Jannes stonden klaar om te helpen. Ook de chauffeur heeft ons geweldig geholpen. Met de nodige blauwe plekken en kneusingen was het eind van de ochtend klaar.

 

Bijna tot aan de nok aan toe. De rest zou in de Bilt erbij komen, maar daar bleek al een vrachtwagen naar onderweg.

 

Dus gauw in de auto gesprongen en ook daar geholpen.

 

 

 

Daar stonden Kristel en haar vriend, Karin en Chantal klaar om te helpen met laden.

 

Ook daar kwam wat los, ongelofelijk!!

 

Uiteindelijk rijd er straks 1 trailer vol naar Portugal toe, verdeeld over 2 vrachtwagens.

 

Deze komen maandag in Cacia aan.

 

 

 

24 juni komen wij aan en kunnen we dan beginnen met Albergaria aan te pakken.

 

 

 

Lieve mensen die weer geholpen hebben in welke vorm ook : heel hartelijk dank!! Geweldig dat we altijd op jullie kunnen rekenen.

Ook Lucargo  ( Martijn en Marcel en de avondploeg in het magazijn ) weer bedankt voor de service want deze keer hebben jullie het ook niet makkelijk gehad haha.
 
 
Klik hier voor meer foto''s.
 

16 Juni 2009

Sharon van het pensioen D''Aanloop uit Darp heeft met vrijwilligers en met honden van het pensioen en van de stichting de avondvierdaagse in Steenwijk gelopen. Klasse!!

 

 Één van de adoptanten staat in het Tijdschrift de Wraf. Het gaat om Chiquitina en haar baasje. Kijk hier voor meer.


10 Juni 2009

Op 30 Augustus 2009 word weer de Landelijke Buitenlandse Hondendag georganiseerd. APF zal hier ook aanwezig zijn met een stand. Klik hier voor de poster. Later meer hierover.


8 Juni 2009

Gisteren 7 juni organiseerde de MX5 Fun Noord een sponsorrit voor APF.

 

Twee van hun leden , Koert en Annie zijn de nieuwe baasjes van Shy ( nu Shady ) en zij kwamen op het idee om een sponsorrit te organiseren met de leden van de MX5 Fun Noord club.

 

We werden uitgenodigd om de ingezamelde goederen in ontvangst te nemen.

 

We waren blij verrast met dit hele leuk initiatief en het enthousiasme waarmee ze dit hebben gedaan.

 

 

 

De rit starte om 10.00 uur in Amsweer met alle leden en van wat we gehoord hebben was dit een succes.

 

Geweldige mensen die met veel enthousiasme samenkomen in hun MX5 en hier veel plezier aan beleven.

 

Maar ook mensen met een hart voor dieren blijkt wel.

 

Wij waren om 16.00 in Amsweer met de combin van Sharon haar vader. Tevens hadden we even een standje gemaakt voor de mensen die nog meer info wilden hebben over APF.

 

Een aantal mensen schonken ons een donatie in de vorm van geld wat natuurlijk geweldig is, dat naast alle goede spullen die al ingezameld waren.

 

De auto''s stond op het grasveld opgesteld met alle goederen ervoor, een prachtig gezicht.

 

 

 

Nadat de auto ingeladen was, hebben we allen genoten van goed eten , drinken en een hele leuk band die daar was te spelen.

 

Zelfs zijn er al twee andere leden die zich opgegeven hebben om Alex te adopteren. Super!!

 

Waar 1 adoptie al niet toe kan leiden.

 

 

 

Koert, Annie en Albert en alle anderen van MX5 Fun Noord heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme en giften die wij mochten ontvangen voor de dieren van APF. We zullen zorgen dat alle goed terechtkomt.

 

Bedankt voor dit geweldige idee en voor het liefdevolle thuis voor Shady. Ze ziet er geweldig uit!!

 

 

 

We vonden het een leuke dag en hadden het zeker niet willen missen.

 
Artikel over de APFrit in de Eemsbode. Klik hier.
 
 
Klik hier

voor een filmpje.

 
Klik hier voor de foto''s.
 

7 Juni 2009

 

We hebben leuk nieuws.

Van de opbrengst op 14 februari jl., de Beneful Valtijnsdag in Diemen,  hebben wij deze week een bus gekocht in Portugal.

  

Deze zal worden omgebouwd tot een rijdend kliniek voor het sterilisatie/castratie project.

 

In de zomermaanden zullen zij dan van asiel naar asiel gaan om alle medische handelingen te kunnen doen die nodig en mogelijk zijn en dus te gaan steriliseren en castreren.

 

Het idee is om dit later evt. nog uit te breiden zodat de bus later dorpjes ed. in Portugal kan aandoen, zodat de mensen daar betere educatie krijgen over verzorging van de dieren, mensen voor een speciaal tarief hun dier kunnen laten behandelen ed.

 

 

 

In de wintermaanden zullen wij zo nu en dan het busje gaan gebruiken om goederen te brengen en om een aantal dieren weer op te halen voor een fijn thuis in Nederland, Duitsland en België.

 

1 Juni 2009

 

24 Juni reizen wij weer af naar Portugal. Dit keer om het asiel van Albergaria op te knappen.

 

We gaan zorgen dat de dieren allemaal gevaccineerd worden, dat de grond ontruimd wordt van afval en overblijfselen van dieren. De verblijven schoonmaken en verven. Zorgen dat ze betere hondenhokken krijgen enz. Ook zullen we Mirandela bezoeken om hiervan een rapport te maken, omdat dit asiel het volgende asiel zal worden wat onder handen genomen gaat worden.

 

 

 

Gelukkig zijn er een aantal vrijwilligers van APF die zich geroepen voelen om mee te gaan en daar zijn we erg blij mee.

 

Harry, Felicia, Gerda en een vriendin en ikzelf reizen af.

 

Patrick Kluivert en Rossanna Kluivert-Lima zullen zich waarschijnlijk later nog bij ons voegen.

 

Super dat jullie mee gaan!!

 

 

 

Ook zal er een vrachtwagen gaan rijden met allerlei goederen, waaronder bijna 4000 kilo voer.

 

We zullen 4 juli weer terug zijn in Nederland.

 

 

 

Voor mensen die nog goederen thuis hebben staan, willen die contact met Anouschka of Gerda opnemen hierover. Hun gegevens staan onder contact wel vermeld op de site.

 


 

15 Mei 2009

 

Het lijkt rustig, maar niets is minder waar. Achter de schermen word er druk doorgewerkt aan nieuwe projecten en klussen. Ook gaat het plaatsen van dieren gestaag door.

Later weer meer


25 April 2009

Vermissing Hond Geke in Duitsland.


April 2009

 
Deze 2 filmpjes kregen we toegestuurd van João, de man van Gloria waar ik, Karin,  vorig jaar 3 weken gelogeerd heb toen het asiel van Cacia opgezet werd. Zij wonen in Cacia.
 
De 2 lieve dierenvrienden in het filmpje maken een fietstocht door Portugal om aandacht te vragen voor gedumpte dieren en alle dierenleed aldaar.
 
Ze hebben hun 3 lievelingen mee op deze tocht en die genieten ook zichtbaar ervan.
 
Ontzettend goed werk natuurlijk, we hopen dat ze in Portugal ook de nodige media aandacht krijgen voor hun nobele doel.
 
We wensen hun in elk geval heel veel succes en een veilige reis.
Filmpje 1
 

 


 

24 Maart 2009 

Het reisverslag van de laatste trip naar Portugal is verhuisd naar reisverslagen.

BUBBA WINT LANDELIJKE ROYAL CANIN PRIJS!

 

 
 

Hallo Allemaal,

 

Onze engelse bulldog Bubba heeft de landelijke Royal Canin prijs gewonnen en dus een jaar gratis dieetvoer en daar zijn wij dus heel erg blij mee.

 

Bubba kwam bij ons nadat zijn baasjes afstand van hem hadden gedaan wegens geen tijd meer.

 

Hij had drie nieuwe knieschijven, was moddervet, stonk verschrikkelijk en was depri.

 

Ja echt een bull kan heel depri zijn als zijn mensen niet meer van hem houden of hem geen aandacht geven.

 

Nou denken jullie oke het is geen spaanse hond vanwaar zijn verhaal op de site?

 

Natuurlijk heb is als APF vrijwilliger ook spaanse honden maar ook hier in ons land is er dierenleed, helaas.

 

Doordat Bubba de prijs heeft gewonnen heb ik ook maar even de stoute schoenen aangetrokken en gevraagt of Royal Canin nog iets voor de stichting kon betekenen met doneren van voer en gelukkig is daar op in gegaan en zal er binnenkort een pallet voer ter beschikking worden gesteld aan Abandonedpetsfoundation, dus dubbel geluk!!!!

 

Bub is trouwens erg in love op de spaanse kanjers en begroet ze altijd met veel geknuf en lawaai.

 

De meest van jullie kennen mij van de coördinatie hulpgoederen en van adoptiebezoeken.

 

Complimenten voor het harde werk van Karin, en ook voor de andere vrijwilligers!

 

Stuur nog even een foto mee van onze winnende knul en Royal Canin gaat deze foto het hele jaar voor promotie gebruiken.

 

Liefs van Anouschka Wijngaard

 

Lebber van Bubba

Poot van de andere doggies en de katten
 
 

3 Maart 2009

Heel hartelijk dank Dierenasiel de Swinge in Drachten voor jullie voer. Fantastisch deze bijdrage. Ook bedankt namens alle dieren want ze hebben het ontzettend nodig.

 


19 Februari 2009

 

De drukte is weer geweest en een goed gevoel blijft over.

 

Afgelopen zaterdag was een zeer geslaagde dag. Het was mooi weer en de mensen en dieren waren goed gehumeurd. De lokatie was zeer goed uitgekozen. De opkomst was goed ongeveer tussen de 140 en 200 mensen hebben dit evenement bij gewoond.  Waaronder diverse bekende nederlanders als Bridget Maasland, Huub Stapel, De Veerkampjes en Vivian Slingerland. En de Nederlandse pers vertegenwoordigd door De Telegraaf, SBS6, RTL4, AT5, Privé en Story.  De opbrenst overtrof alle verwachtingen met een bedrag van maar lieft € 20 890,=  Alle mensen die mee hebben gewerkt nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet. En natuurlijk bedankt de organisatoren  van deze geweldige dag: The Class Company en Beneful.

Voor meer informatie zie het gedeelte

Beneful Blind Date 14-02-2009.

 

Graag willen wij de volgende sponsers bedanken voor het bijeen brengen van dit mooie bedrag. 

 • Herôme en KOH Cosmetics B.V.
 •  
  Art Cinema
 •  
  Restaurant The Red Sun
 •  
  M&S Mode Nederland BV
 •  
  Trendyhair Company
 •  
  Life after football B.V.
 • De IJsvogelgroep B.V.
 •  
  Lief! Babywear & Lifestyle
 •  
  Binkie & Hummie
 • De Witte Markies

 


 

 

1 Februari 2009

De voorbereidingen voor de sponsorloop zijn in volle gang. De eerste uitnodigingen zijn binnen, we hopen dat er nog heel veel mensen zich opgeven voor deze speciale dag.


14 Januari 2009

14 Februari (Valentijnsdag) dan organiseren Beneful en The Class Company een evenement voor de Abandoned Pets Foundation. Idereen is van harte welkom (ook de dieren). Verdere gegevens volgen nog. Mocht u interesse gewekt zijn kunt u mailen met karin-apf@live.nl . De uitnodigingen volgen nog.

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228