Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Beste adoptanten, leden en sympathisanten van GINB.

Zoals u allen ondertussen weet wordt er in oktober in België een wet van kracht die zegt dat geen enkele organisatie nog honden mag invoeren uit het buitenland.

Dat wil dus ook zeggen dat GINB haar activiteiten zou moeten stopzetten; wat uiteraard ondenkbaar is. Niet alleen zijn we de eerste organisatie op het Europese vasteland, we zijn ook de enige organisatie die, naast het redden van honden, de verantwoordelijkheid heeft voor de ongeveer 600 honden in Las Nieves die alle dagen moeten te eten krijgen. Als GINB zijn verantwoordelijkheid ontnomen wordt vallen al die honden ten prooi aan hun eigenaren die niet zullen aarzelen ze op de meest wreedaardige manier om te brengen.

Ik zal er uiteraard alles aan doen om dat te voorkomen en ik zal er alles aan doen opdat GINB zijn werk zou kunnen verder zetten.

Het zal een harde, misschien ongelijke, moeilijke strijd worden; één ding is zeker: het zal een strijd worden die ik onmogelijk kan winnen zonder jullie hulp. Bij deze doe ik dan ook een dringende oproep aan alle mensen die GINB genegen zijn en vinden dat we ons werk moeten kunnen verder zetten.

We rekenen op jullie !
Onderteken aub deze online petitie.

Genegen

Mireille


webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228