Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Noodoproep Figueiro dos Vinhos 24-01-2011


Gisteren kreeg ik een mailtje van onze Nederlandse contactpersoon die werkt in het asiel van Figueiro dos Vinhos dat er was een hondje dood gebeten doordat de honden met teveel op een te kleine ruimte zitten.
Op de binnenplaatst van het huis verblijft momenteel een groep teefjes en doordat deze teefjes er met zoveel op een kleine ruimte leven en de honden allemaal niet even goed zijn gesocialiseerd ontstaan er regelmatig gevechten en helaas heeft gisteren een hondje dit met de dood moeten bekopen dat kan en mag niet gebeuren dus wij hopen door deze noodoproep wat geld in te kunnen zamelen zodat er kennels gebouwd kunnen gaan worden zodat er geen hele grote groepen meer bij elkaar hoeven te leven.
En er geen honden meer onnodig hoeven te sterven.
 
Wilt u meehelpen?
Maak dan gauw u donatie over op giro 5070655 t.n.v. Abandoned Pets Foundation o.v.v. Figueiro dos Vinhos 
 
Alvast namens de dieren en de vrijwiligers van het asiel heel erg bedankt!!!


Update April 2011


We hebben inmiddels een aantal donaties mogen ontvangen voor deze noodoproep en hebben het geld overgemaakt naar onze Nederlandse contactpersoon en zodra het geld binnen was zou zij  naar het asiel gaan en kunnen ze verder gaan met het bouwen van kennels.
Wij willen iedereen die een donatie gedaan heeft heel erg bedanken en we hopen natuurlijk nog op meer donaties zodat we straks alle honden apart kunnen huisvesten en er niet meer van die vreselijke dingen gebeuren.
Nogmaals iedereen die een donatie gedaan heeft heel erg bedankt!!!


Update Mei 2011


Het geld wat is ingezameld voor de noodoproep is overhandigd aan Aida de eigenaresse van de honden, ze was er heel blij mee. Er is op dit moment een redelijke hoeveelheid hek gekocht, waardoor er afscheidingen kunnen worden gemaakt en er minder honden op 1 plek hoeven te verblijven.
Zodra de vrijwilligers tijd hebben zullen zij even foto''s maken van wat er allemaal gemaakt is, maar het begin is er gelukkig de hekken zijn gekocht!
Iedereen die een donatie gedaan heeft heel erg bedankt daarvoor!!!!

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228