Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Asha

Mijn lieve lieve meiske Asha is niet meer.
Mijn vrees voor het nieuwe jaar is waarheid geworden, al hoopte ik zo dat het niet zo zou zijn.
Een groot verdriet!!!
 
De band die wij samen hadden is niet te beschrijven. Dit doet zo''n pijn...
Lieve kanjer van mij wat mis ik je nu al.....
Het zal niet meer hetzelfde zijn in huis. Mijn haren worden niet meer gewassen, geen gesabbel meer op de trui, geen kuddes dieren in de wacht voor de deur tot jij hem open deed, niet meer gezellig in ons "tentje", niet meer stiekem door de deur gluipen, niet meer jouw ondeugende ogen en streken, niet meer EHH EHH als je al wist dat je iets ondeugends deed ( deed je vast voordat ik het zei ), niet meer jouw kusjes of jouw zachte vachtje tegen mij aan. Niet meer jouw vertrouwde lijfje in het hangmandje of vensterbank, geen eerste begroeting meer ''s morgens van jou ( je was altijd de eerste ), niet meer even een onderonsje op bed ''s morgens. Zoveel niet meer........zoveel herinneringen.....alleen nog herinneringen, niet meer jouw hier bij mij. Ben stil en kapot.
 
Mijn maatje, vriendinnetje, mijn grootste ondeugd en lieverd, mijn veel te slimme mooie poesje. Na 20 jaar moeten we elkaar loslaten en dat doet zo''n pijn. Ik kan me het huis en ik niet voorstellen zonder jou. 20 jaar samen door dik en dun. Wat was je sterk en stoer. Zo bijzonder en zo''n leuk karakter, altijd haantje de voorste, mijn kaaiekontje. Wat je in je koppie had, had je niet in je kontje. Altijd voorop, nooit bang, altijd iedereen begroeten..
 
Je kwam als klein hummeltje van pas 6 weken oud bij me, altijd samen, altijd aanwezig tot het laatst aan toe. Jij bent ook zo mijn steun geweest in moeilijkere tijden, je was gewoon altijd daar. Je kon met iedereen overweg, mens, dier , alle opvanghondjes en katjes. Toen jij en Mashira eens kittens hadden, lag de hele massa door elkaar heen, elk kitten was welkom bij jou, het maakte jou niet uit. Pups zat je tussenin, ze speelden met je, hingen aan je oortjes of staart en jij stond alleen maar trots er tussen te kijken alsof het jouw kindertjes waren. Zo lief en mooi om te zien. Jouw intelligentie geeft zulke mooie herinneringen aan je kattenkwaad, altijd mij uitdagen en het liefst moest ik dan achter je aan gaan, want anders kwam je me alsnog halen. Zo van: Hey joh kom nou, ik ben ondeugend geweest.....Je oogjes verkeerd in het hoofd van ondeugde zeggen ze dan, maar als jij weer iets aan het bedenken was zag je dat idd en dan het tipje van de staart heen en weer laten gaan, dan wist ik er zat wat aan te komen. En als ik dan bij voorbaat al zei van: Asha pas op he, dan keek je me aan van GNAGNA doe het toch...en dat gebeurde dan ook. Mijn kleine slimme haaibaaitje wat moet ik toch veel missen nu.
 
Het is zo onvoorstelbaar jou niet meer om me heen te hebben. Ik kan het nog niet geloven. Karin zonder Asha dat beeld klopt niet. Je betekende zoveel voor mij, meer dan een ander zal begrijpen. Dank je voor al die geweldige mooie jaren en al je liefde, aandacht, je troost, genegenheid, ondeugde, streken, je vertrouwen en je "kappers" uurtjes en alle lieve kusjes en knuffeltjes. Meis wat zal ik je vreselijk missen. 
 
Tot ziens lieve Asha, weer een voetstapje op mijn hart gebrand. Meisje ik zal je nooit vergeten en voor altijd in mijn hart en gedachten. Wat was ik wijs met jou en ik hou van je, van hier tot de maan en verder en terug lieverd.
 
Alle liefs, ontelbaar veel kusjes en knuffeltjes en als mijn tijd daar is hoop ik dat jij samen met allen die ik al moet missen op mij wacht
xxxxx
 
Karin
 
 
6 februari 2011

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228