Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Fanny

Hallo,
Mijn naam is Fanny en ik ben een vrouwtje van ongeveer 10 jaar oud.
Ik had altijd een thuis,maar helaas werd mijn baasje te oud en kon niet meer voor mij zorgen en werd ik naar het asiel gebracht.
Er kwam toen een keer een wat oudere mevrouw in het asiel en die wou mij graag adopteren,maar ik kan niet zo heel erg netjes aan de riem lopen en daarom kon die mevrouw mij niet uitlaten,maar die mevrouw wou mij niet weer naar het asiel brengen,omdat ze mij daar te lief voor vond dus toen heeft zij Fernanda en Luis gebeld.
Fernanda en Luis hebben mij toen nog een aantal keren geprobeerd te plaatsen bij mensen,maar ik ben best wel een beetje ene ondeugend hondje dus dat ging niet,dus toen hebben ze maar besloten dat ik maar gewoon bij hun moets blijven wonen.
Fernanda is met mij naar de dierenarts geweest om mij even helemaal naar te laten kijken en toen bleek dat ik een tumor in mijn oor had waar ik snel aan geopereerd moest worden.
Dus Fernanda heeft direct een afspraak gemaakt om mij te laten opereren en dat was maar goed ook want de tumor bleek al helemaal vertakt te zijn,dus Fanny heeft nu een gat in haar oor en net onder haar oor,maar de dierenarts is erg positief dat hij alles heeft weg kunnen halen.
Ik hoop dat er mensen in Nederland zijn die Fernanda willen helpen om mijn rekening bij de dierenarts te willen betalen,want Fernanda en haar man doen zulk goed werk,maar krijgen helaas verder helemaal geen hulp of steun van de overheid en betalen alles uit eigen zak.
 
U kunt u bijdrage overmaken op giro 5070655 t.n.v Abandoned Pets Foundation o.v.v. opeartie Fanny
 
Alvast heel erg bedankt!!!!

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228