Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

                  Indy

 
              
 
JOU HONDENKIND ...

Ze was een mooi klein hondenkind......
Kansloos in haar geboorte land....
Maar door jou werd ze wel bemind.......

Liefde, geluk en een warm hart heeft ze van jou gekregen.
Het was een korte tijd.....
Maar voor haar een zegen.

Met een kus, een knuffel en een traan ............
Heb jij dit mooie kleine hondenkind.....
Respectvol naar de regenboog laten gaan.....

Geschreven door:Marina Douma
 
Mijn lieve kleine meiske is niet meer. Mijn lieve speciale liefste Indy, zo mooi en wollig. Ik zag je toen je 5 dagen oud was in Portugal, in een koud kantoortje van de fabriek in Cacia. Samen met je mamma Olinda en je zusjes Lucia en Gloria lag je daar in een oud en vies gebouwtje. Zo mooi en onwetend nog van de wereld en van je toekomst.
In de weken dat ik daar was heb ik jullie bijna elke dag bezocht en verzorgd en geknuffelt. Het was toen al voor mijn gevoel al duidelijk dat er iets met jou was, maar omdat Olinda je moeder je ook steeds weer bij zich haalde zat ik ook te twijfel over mijn gevoel later. Maar je groeide goed en het ging voorspoedig.
 
Rossana heeft jullie later op het vliegtuig meegenomen en toen ik een week later dan ook terug in Nederland was met de andere honden en katten die we meegenomen hadden, kreeg ik jullie meteen overhandigd van Pat en Ross. Thuis ontwikkelde je je steeds beter, ondanks dat je blind was en je het zwemmers syndroom had, maar dat leek te komen door een zuurstoftekort bij de geboorte. Boven verwachting leerde je lopen, als een klein konijntje huppelde je door de kamer heen. Je voetjes samengebonden om ze sterker te maken en te oefenen. De dierenarts wilde je laten inslapen destijds en dat weigerde ik. Want je deed zo je best, was zo vrolijk en had plezier in het leven, je straalde gewoon. Je deed gewoon mee met de rest al ging het soms wat onhandig omdat je de waterbak niet zag staan, dan stond je er middenin, maar ook dat leerde je later prima. Een grote eetster, alles was je gek op.  Als ik thuis kwam en ik je riep, kwam je trots aan gehuppeld. Zo mooi om te zien, dat zal ik nooit vergeten.
Soms had je wat hulp nodig, maar je redde je prima. Zo''n sterk kleine dametje, wat een karakter.
 
Een paar weken geleden ging je ineens slechter lopen en leek je soms een aanval te krijgen waardoor je de spiertjes niet meer goed kon ontspannen, maar je gaf niet op. Je rende op jouw manier, had lol, speelde met de anderen en ging gewoon door alsof niks jou kon tegenhouden. Je leerde dingen ondanks je handicap en had een doorzettingsvermogen, ongelofelijk.
Je ging niet bij de pakken neer zitten. Een grote klein kanjer!
 
11 februari kreeg je ineens stuipjes en wilde het eten en lopen niet meer. Juist nu je rolstoeltje al klaar stond om verder ontwikkeld te worden, juist nu alles zo goed leek te gaan, liet je koppie het afweten. Je begreep het zelf niet, je wilde zo graag. Je koppie wilde, je lichaam wilde maar de juiste connectie tussen die twee leek ineens weg. Alles op alles zette je om je er doorheen te bijten en toch te lopen en het wilde niet meer lieverd.
Ik heb zo getwijfeld wat ik moest doen, maar je mag niet egoistisch zijn dan. Hoe graag jij en ik ook wilden en elkaar niet wilden missen, we moesten loslaten. Liefde is ook loslaten zegt men, maar wie dat verzonnen heeft heeft schijnbaar toch niet echt gevoeld hoeveel pijn dat doet. Van de nacht van 12 of 13 februari ging het ineens hard achteruit, je verzette je zo tegen jouw onwillige koppie.
Je wilde zo graag en het ging niet meer , je werd boos op jezelf omdat het niet lukte. Je wilskracht was er nog maar je lichaam liet het afweten. Die strijd was zo hartverscheurend om aan te zien. Alles hebben we geprobeerd lieverd, maar dit konden we niet winnen, want we wisten niet waartegen we vochten.
 
Lieve kleine meid, mijn kleine meiske ik moest je laten gaan, want ik wilde niet dat je zou lijden gaan. Je hebt gelukkig liefde, aandacht en alles gekend en ik hoop dat je weet hoeveel ik je mis en van je hou. Dank je wel voor al je vertrouwen in mij, je onvoorwaardelijke liefde en genegenheid. Je spontaniteit , je vrolijkheid en je wilskracht.
Lieve Indy je hebt een hele grote indruk achtergelaten en dat niet alleen. Jouw voetstapjes staan voor altijd op mijn hart gebrand en ik zal je nooit vergeten. Je mocht maar 4,5 maand oud worden. Ik hoop dat je weet dat deze beslissing mij zo''n pijn doet en dat ik je graag bij me had willen houden.
 
Indy speciaal mooi meisje van mij, rust zacht en ik hoop dat je nu kan rennen en spelen onder de Regenboogbrug en dat we elkaar weer zien. Tot dan lieve schat, het ga je goed en een goede reis. Heel veel dikke knuffeltjes en lieve kusjes voor jou.
Ik mis je zo, je was zo speciaal en bijzonder.
 
alle liefs van mij
Karin xxxxx
 
13 februari 2009

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228